9-11-vuotiaiden toiminta

FALLKULLAN KOTIELÄINTILAN MAKSUTONTA TOIMINTAA NUORILLE

Tällä hetkellä kaikkeen Fallkullan toimintaan on ennakkoilmoittautuminen! Koronatilanteesta johtuen varmistamme näin, että toimintaan osallistuvien nuorten määrä pysyy rajattuna ja saamme navetassa työskentelyn mahdollisimman turvalliseksi. 

Avointa ohjattua toimintaa 9-11-vuotiaille on keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15-16.30. Riittää että tulet kolmeksi paikalle, pukeudu säänmukaisin varustein. Ennen toiminnan alkua voi syödä eväitä, varsinaista taukoa ei pidetä. Toiminta eli työnjako sisältää eläinten hoitoa; siivousta, ruokkimista, harjausta, joskus ratsastusta tai ponin ajoa. Välillä saattaa päästä myös leipomaan tai askartelemaan. Ennakkoilmoittatuminen osoitteessa: harrastushaku.fi.

Perjantaisin klo 14-15.30 järjestämme teemapäiviä sekä lyhyitä kursseja, joihin tulee ilmoittautua aina etukäteen os harrastushaku.fi. Voit myös toivoa millaisia teemoja haluaisit!

Lauantain työnjaot 9-17-vuotiaille klo 10.30-15. Ilmoittautumiset alkavat aina edellisen viikon keskiviikkona klo 17 osoitteessa harrastushaku.fi.

Lisätietoja toiminnasta: p. 09-310 89 095, munstadi.fi/fallkulla, fallkulla@hel.fi