12-17-vuotiaiden toiminta

FALLKULLAN KOTIELÄINTILAN MAKSUTONTA TOIMINTAA NUORILLE

Tällä hetkellä kaikkeen Fallkullan toimintaan on ennakkoilmoittautuminen! Koronatilanteesta johtuen varmistamme näin, että toimintaan osallistuvien nuorten määrä pysyy rajattuna ja saamme navetassa työskentelyn mahdollisimman turvalliseksi. 

Avointa ohjattua toimintaa 12-17-vuotiaille on keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17-19.45. Riittää että tulet viideksi paikalle, pukeudu säänmukaisin varustein. Ennen toiminnan alkua voi syödä eväitä, varsinaista taukoa ei pidetä. Toiminta eli työnjako sisältää eläinten hoitoa; siivousta, ruokkimista, harjausta, joskus ratsastusta tai ponin ajoa. Välillä saattaa päästä myös leipomaan tai askartelemaan.

Lauantain työnjaot 9-17-vuotiaille klo 10.30-15.

Ilmoittautumiset alkavat aina edellisen viikon keskiviikkona klo 17 osoitteessa harrastushaku.fi.

Hevoskerho kokoontuu torstaisin klo 17-19.30 ja sinne ilmoittaudutaan koko vuodeksi elokuussa. Kerhokausi on  syyskuusta toukokuulle ja kerholaisen täytyy täyttää vähintään 12 vuotta.

Lisäksi järjestämme syksyn aikana yhden illan kestoisia eläinkursseja sekä muuta pienryhmä toimintaa, joista löydät lisätietoa harrastushaku.fi –sivuilta. Kannattaa seurata meitä myös facebookissa ja instagramissa!

Lisätietoja toiminnasta: p. 09-310 89 095, munstadi.fi/fallkulla, fallkulla@hel.fi

emmi2