Info

Tutustu perinteisiin kotieläimiin

Fallkullassa tutustut perinteisiin kotieläimiin: lampaisiin, vuohiin, nautoihin, ankkoihin, kanoihin, kaneihin ja hevosiin. Tilalla on myös kaksi minisikaa. Monet eläimistämme ovat perinteisiä suomalaisia alkuperäisrotuja, kuten maatiaskana, ahvenanmaanlammas, suomenvuohi, itä- ja pohjois-suomenkarja, suomenhevonen.

Vieraile omatoimisesti

Fallkulla on erityisesti perheiden suosima retkikohde. Vuosittain Fallkullassa vierailee yli 80 000 kävijää. Tilalle on vapaa pääsy.

• Eläinten karsinoihin tai ulkotarhoihin saa mennä ainoastaan ohjaajan luvalla

• Eläinten ruokkiminen ilman lupaa on kielletty

• Eläinten lähellä tulee käyttäytyä rauhallisesti ja välttää turhaa meteliä

• Haluatko poiketa Fallkullaan koirasi kanssa? Koirat ovat tervetulleita hihnassa ulkoalueelle. Navettaan ja sisätiloihin koiria ei saa tuoda, poikkeuksena kahvila, jonne koirat ovat tervetulleita.

Varaa ryhmävierailu etukäteen

Fallkulla on suosittu retkikohde. Meillä vierailee päivittäin erilaisia ryhmiä: vanhuksia ja eläinten ystäviä esimerkiksi päiväkodeista ja kouluista.  Varaa ryhmävierailusi aina etukäteen. Ryhmävierailut ovat aina maksullisia.

Nuorten Fallkulla

Fallkullan kotieläintila on Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan nuorisopalvelujen toimipiste. Täällä 9-17-vuotiaat voivat tehdä muun muassa navettatöitä, hoitaa elämiä, tehdä piha- ja puutarhahommia ja erilaisia käsitöitä. Toiminta on ilmaista. Jotta voit osallistua, sinulla tulee olla nuorisoasiainkeskuksen ilmainen jäsenkortti:  sen saa paikan päältä.

HH5A4638

 

HH5A4633