Kahvila kilikuppilan kesänuoret esittäytyy

Olen Sini ja olen kesätöissä Fallkullan kilikuppila kahvilassa. Hain Fallkullaan kesätöihin, sillä tiesin työympäristön olevan mukava ja monipuolinen. Kahvila paikkana myös kiinnosti, sillä tykkään asiakaspalvelusta ja yleisesti asiakkaista joita Fallkullassa kohtaa. Aloitin kesätyöt 2.7.2018 ja lopetan työt 31.7.2018. Työtehtäviin on kuulunut asiakkaiden palveleminen, tuotteiden esille laitto, siivoaminen, kassapalvelu, kahvin keitto, kukkien kerääminen, tuotteiden valmistus sekä tiskien hoitaminen. Olen tykännyt erityisesti kassalla olemisesta ja kahvilan uusien kylttien askartelusta. Olen rohkaistunut toimimaan oma-aloitteisesti ja tuomaan omia ideoita esille kahvilaan. Suosittelen Fallkullaa kesätyö paikkana, sillä työn monipuolisuus tuo varmasti kaikille jotain mieleistä.

Nimeni on Ousman. Hain Fallkullaan kesätöihin, koska olen käynyt Fallkullassa ennenkin ja halusin kovasti olla töissä täällä. Aloitin kesätyöt 2.7.2018 ja työni loppuvat 31.7.2018. Työtehtäviin on kuulunut esimerkiksi kahvin valmistaminen, kassalla oleminen, astioiden peseminen, kukkien keräys ja niiden asettelu, pöytien siivous ja paljon muuta. Olen pitänyt kukkien asettelemisesta ja mielestäni se on ollut parasta. Olen onnistunut kassalla olemisessa ja kahvin keittämisessä. Suosittelen tätä paikkaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneet asiakaspalvelusta ja niille, jotka haluavat kehittää itseään erilaisissa työtehtävissä.

Olen Jaani. Hain Fallkullaan kesätöihin, koska paikka vaikutti mielenkiintoiselta. Aloitin työt 2.7 ja työni loppui 31.7.2018. Työtehtäviini kuului kahvilatoiminnan ylläpito joka sisälsi mm. asiakaspalvelua, kassan käyttöä ja astioiden hoitamista. Olen yleisesti pitänyt kaikesta ja parasta on ollut työtoverit. Olen onnistunut hyvin asiakaspalvelussa. Voisin suositella paikkaa muille.

Nimeni on Mirjami. Hain Fallkullaan kesätöihin koska tarvitsin kesätöitä. Aloitin työt 2.7 ja työni loppui 31.7.2018. Työtehtäviini kuului siivoamista, tuotteiden esille laittamista, kahvin valmistamista, kassan käyttöä.  Olen tykännyt kassan käytöstä ja muutenkin kahvilan sisällä tapahtuvista asioista. Olen oppinut asiakaspalvelutyöstä ja oppinut uutta kaikesta kahvilatyöstä. Voisin suositella paikkaa jos siitä minulta kysyttäisiin.

Kiitos mukavasta kesätyöpaikasta!

Heinäkuun kesätyöntekijät 2018.