Fallkullan pihatyöntekijät esittäytyy

Olen Otso Vuorela pihatyöntekijä. Hain juuri Fallkullaan kesätöihin, sillä siskoni oli työnjaossa ja kehui Fallkullaa paikkana. Aloitin kesätyöt 2.7 ja lopetan työt 31.7 heinäkuuta. Työtehtäviini kuuluu esimerkiksi nurmikon leikkuu, roskisten tyhjentäminen, pihakasvien trimmaus sekä pensaitten leikkuu ja paljon muuta pihatöihin liittyen. Olen pitänyt työtehtävistä, sillä ne ovat olleet hyvin monipuolisia ja mukavia. Pidän erityisesti siitä, että saan olla paljon ulkona raittiissa ilmassa eikä tarvitse kököttää sisällä tekemässä töitä. Olen onnistunut hyvin nurmikon leikkuussa, mutta olisi mukavaa oppia trimmaamaan paremmin puutarhakasveja. Suosittelen Fallkullan kesätyötä kaikille, jotka tykkäävät työskennellä pihalla säässä kuin säässä.

Nimeni on Daniel Wacklin ja työskentelen Fallkullan kotieläintarhassa pihatyöntekijänä sekä olen avustamassa tarvittaessa muissa työtehtävissä. Hain Fallkullaan töihin, sillä halusin löytää työpaikan jossa voin työskennellä ensinnäkin ulkona ja minua mieluisissa työtehtävissä. Fallkullan on minulle myös tuttu lapsuudesta ja alueen historiallinen tausta ja nykyinen tarkoitus on mielenkiintoinen. Olen Fallkullassa töissä koko heinäkuun ja tarkemmin siis aloitin 2.7 ja lopetan 31.7 heinäkuuta. Olen pitänyt työtehtävistäni, koska olen päässyt työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä eli joka päivä oli omalla tavallaan ainutlaatuinen ja erilainen. Vakituisiin työtehtäviin on kuulunut roskien tarkkailu, heinän niitto, maalaaminen, erilaiset verstas työt, ulkona olevat korjaus työt sekä paljon muuta pientä. Minulla on mielestäni onnistunut mainiosti heinän niitto, maalaus sekä erilaiset korjaus työt niin verstaassa kuin ulkona. Suosittelen Fallkullan pihatyöntekijän työtä kaikille jotka tykkäävät erilaisista rakennus ja korjaus hommista ja yleisesti ottaen ulkona olevista työtehtävistä.