Mikä on Fallkullassa kivaa?

Tänään kävimme muutaman työnjakolaisen kanssa kuvaamassa eläimiä. Juttelimme myös siitä mistä asioista he pitävät Fallkullassa. Tässä Fallkullan nuoret kertovat hieman kesän kuulumisia.

Olen käynyt Fallkullassa erittäin epäaktiivisesti vuodesta 2015. Parasta työnjaoissa on luonnollisesti eläimet. Fallkullassa pääsee tekemään kaikenlaista hauskaa eläinten kanssa seurustelusta askarteluun. Omia suosikkieläimiäni ovat vuohet ja kanit. Haluaisin päästä vielä ratsastamaan sekä muutenkin olemaan enemmän hevosten kanssa. Myös lampaiden kanssa olisi hauskaa olla.

-Erika Korhonen

Aloitin fallkullassa käymisen vasta tänä kesänä. Kivointa on mielestäni ollut hepat, lehmät ja vuohet. Olen päässyt siivoamaan karsinoita, aitauksien sisälle ja muita eläinjuttuja. Omasta mielestä olen hyvä hevosten kanssa, mutta kyllä muutkin eläimet onnistuvat.

– Camilla Holm