9-11-vuotiaiden toiminta syys- ja kevätkaudella

Kevään toiminta alkaa viikolla 2/2019!

 

Maanantaisin ja perjantaisin on kerhotoimintaa 9-11 vuotiaille kello 15-16.30. Kerhoa ohjaavat koulutetut vertaisohjaajat. Kerhoissa hoidetaan eläimiä, leivotaan, askarrellaan ja tehdään retkiä. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen sähköisesti osoitteessa harrastushaku.fi. ja ilmoittautuminen on koko vuodeksi, elokuusta toukokuuhun.

Työnjaot

ke klo 15-16.30
to  klo 15-16.30
la   klo 10.30-15  (9-17-vuotiaille)

Työnjaoissa saat hoitaa ja rapsutella eläimiä

Työnjaoissa pääset siivoamaan karsinoita ja tekemään muita navettatöitä, hoitamaan ja puuhailemaan erilaisten eläinten kanssa sekä ruokkimaan eläimiä. Voit esimerkiksi päästä taluttamaan lehmää, hypyttämään vuohia agility-radalla, harjaamaan kania tai jopa ratsastamaan. Joskus työnjaoissa myös leivotaan, tehdään erilaisia kädentaitoja tai muuta mukavaa.

 

Kun tulet ensimmäistä kertaa työnjakoon:

  • Sinun ei tarvitse osata mitään. Riittää, että tykkäät eläimistä.
  • Aloitamme aina yhteisellä kokoontumisella navetan aulassa.
  • Tarvitset mukaasi navettaan soveltuvat, säänmukaiset vaatteet ja mielellään myös kumisaappaat.
  • Eväitä voit syödä ennen tai jälkeen toiminnan. Lauantaisin pidämme pidemmän ruokatauon yläkerrassa.
  • Jässäri- eli jäsenkortti-hakemuksen saat ensimmäisellä kerralla tai voit tulostaa sen tästä. Tuo täytetty hakemus seuraavalla kerralla. Jässäri on maksuton.

 

Muista ilmoittautua lauantain työnjakoihin!

Muistathan ennakkoilmoittautua ajoissa eli edellisen viikon keskiviikosta alkaen osoitteessa harrastushaku.fi. Arkisin oleviin työnjakoihin ei tarvitse ennakkoilmoittautua.