Info

Tapaa maatilamme eläimet

Fallkullassa tutustut perinteisiin maatilan kotieläimiin: lampaisiin, vuohiin, nautoihin, sikoihin, ankkoihin, kanoihin, kaneihin ja hevosiin. Monet eläimistämme ovat perinteisiä suomalaisia alkuperäisrotuja.

Vieraile omatoimisesti

Fallkulla on erityisesti perheiden suosima retkikohde. Vuosittain Fallkullassa vierailee yli 60 000 kävijää. Tilalle on vapaa pääsy.

• Eläinten karsinoihin tai ulkotarhoihin saa mennä ainoastaan ohjaajan luvalla

• Eläinten ruokkiminen ilman lupaa on kielletty

• Haluatko poiketa Fallkullaan koirasi kanssa? Koirat ovat tervetulleita hihnassa ulkoalueelle. Navettaan ja sisätiloihin koiria ei saa tuoda.

Varaa ryhmävierailu etukäteen

Fallkulla on suosittu retkikohde. Meillä vierailee päivittäin erilaisia ryhmiä: vanhuksia ja eläinten ystäviä esimerkiksi päiväkodeista ja kouluista. Järjestämme myös pientä ohjelmaa polttariporukoille. Varaa ryhmävierailusi aina etukäteen. Ryhmävierailut ovat aina maksullisia.

Nuorten Fallkulla

Fallkullan kotieläintila on Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskuksen nuorisotila. Täällä 9-17-vuotiaat voivat tehdä muun muassa navettatöitä, hoitaa elämiä, tehdä piha- ja puutarhahommia ja erilaisia käsitöitä. Toiminta on ilmaista. Jotta voit osallistua, sinulla tulee olla nuorisoasiainkeskuksen ilmainen jäsenkortti:  sen saa paikan päältä.

HH5A4638

 

HH5A4633