Info

Tapaa maatilamme eläimet

Fallkullassa tutustut perinteisiin maatilan kotieläimiin: lampaisiin, vuohiin, nautoihin, sikoihin, ankkoihin, kanoihin, kaneihin ja hevosiin. Monet eläimistämme ovat perinteisiä suomalaisia alkuperäisrotuja.

Vieraile omatoimisesti

Fallkulla on erityisesti perheiden suosima retkikohde. Vuosittain Fallkullassa vierailee yli 60 000 kävijää. Tilalle on vapaa pääsy.

• Eläinten karsinoihin tai ulkotarhoihin saa mennä ainoastaan ohjaajan luvalla

• Eläinten ruokkiminen ilman lupaa on kielletty

• Haluatko poiketa Fallkullaan koirasi kanssa? Koirat ovat tervetulleita hihnassa ulkoalueelle. Navettaan ja sisätiloihin koiria ei saa tuoda.

Varaa ryhmävierailu etukäteen

Fallkulla on suosittu retkikohde. Meillä vierailee päivittäin erilaisia ryhmiä: vanhuksia ja eläinten ystäviä esimerkiksi päiväkodeista ja kouluista. Järjestämme myös pientä ohjelmaa polttariporukoille. Varaa ryhmävierailusi aina etukäteen. Ryhmävierailut ovat aina maksullisia.

Nuorten Fallkulla

Fallkullan kotieläintila on Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan nuorisopalvelujen toimipiste. Täällä 9-17-vuotiaat voivat tehdä muun muassa navettatöitä, hoitaa elämiä, tehdä piha- ja puutarhahommia ja erilaisia käsitöitä. Toiminta on ilmaista. Jotta voit osallistua, sinulla tulee olla nuorisoasiainkeskuksen ilmainen jäsenkortti:  sen saa paikan päältä.

HH5A4638

 

HH5A4633