Heinäkuun työnjaot

Kesän 2019 työnjaot ovat lähteneet hyvin käyntiin viime viikkoina. Järjestämme maksutonta toimintaa koko heinäkuun ajan tiistaista perjantaihin 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille, joten muistathan ennakkoilmoittautua mukaan!

Ilmoittautumiset sähköisesti osoitteessa www.harrastushaku.fi

9.7.-19 voi alkaa ilmoittautua 16.–19.7. työnjakoihin
16.7. -19 voi alkaa ilmoittautua 23.-26.7. työnjakoihin

Työnjaoissa voi päästä tekemään perinteisiä navettatöitä, pelaamaan lautapelejä, leipomaan ja tietysti hoitamaan eläimiä. Työnjaot ovat klo 10.30 – 15:00 ja mukaan tarvitset vain riittävät eväät, kumisaappaat ja reipasta mieltä!

Tällä viikolla on voinut päästä vaihtoehtoisesti askartelemaan navettatöiden sijaan.

 

Työnjaoissa puuhaillaan navetan eläimien kanssa, sillä Fallkullan hevoset lähtivät viettämään kesälomaa Haltialaan.