Heinäkuun työnjaot

Kesän 2019 työnjaot ovat lähteneet hyvin käyntiin viime viikkoina. Järjestämme maksutonta toimintaa koko heinäkuun ajan tiistaista perjantaihin 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille, joten muistathan ennakkoilmoittautua mukaan!

Ilmoittautumiset sähköisesti osoitteessa www.harrastushaku.fi

9.7.-19 voi alkaa ilmoittautua 16.–19.7. työnjakoihin
16.7. -19 voi alkaa ilmoittautua 23.-26.7. työnjakoihin

Työnjaoissa voi päästä tekemään perinteisiä navettatöitä, pelaamaan lautapelejä, leipomaan ja tietysti hoitamaan eläimiä. Työnjaot ovat klo 10.30 – 15:00 ja mukaan tarvitset vain riittävät eväät, kumisaappaat ja reipasta mieltä!

Tällä viikolla on voinut päästä vaihtoehtoisesti askartelemaan navettatöiden sijaan.

 

Työnjaoissa puuhaillaan navetan eläimien kanssa, sillä Fallkullan hevoset lähtivät viettämään kesälomaa Haltialaan.

2 kommenttia kirjoitukseen ”Heinäkuun työnjaot

  1. Ines Gomes sanoo:

    hei olen jos kohta täyttänyt 20v mutta olen erittäin kiinnostunut eläinten kanssa työskentelystä, mulla ei ole paljoa kokemusta, mutta olen kuitenkin ollut niittenkanssa tekemisissä ja haluaisin oppia niistä enemmän. olisiko teillä mahdollista työllistyy työhön?

    • henna sanoo:

      Hei, valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole tarjota työtä eikä työkokeilua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *