Fallkullan kesätyöntekijät 2019


Fallkullassa on tänäkin kesänä monta uutta kesätyöntekijää. Tässä esittäytyvät kesäkuun työntekijät:

Piha-apulaisina ovat Rosa ja Emil.

Olen Rosa ja olen kesätöissä Fallkullassa piha-apulaisena 3.6.-2.7.2019. Hain tänne töihin, koska työpaikka vaikutti kivalta. Olen aiemmin käynyt vierailemassa Fallkullassa, mutta en ole ollut mukana esim. Fallkullan harrastustoiminnassa. Työtehtäviini kuuluu erilaiset pihatyöt, kukkienkastelu, nurmikon ajaminen, pienet korjaustyöt, maalaus ja yleinen pihan kunnossapito. Parasta on ollut hyvä ilmapiri, monipuoliset työt sekä hyvä sää. Työpäivät on välillä ollut rankkoja, mutta silti kivoja. Olen oppinut mm. niittämään heinää. Suosittelisin Fallkullan kesätyöpaikkaa, jos viihdyt ulkona.

Olen Emil ja olen myös piha-apulaisena Fallkullassa kesäkuun ajan. Halusin juuri tänne kesätöihin, koska tykkään eläimistä paljon ja koska täällä saa olla pihalla, eikä tarvitse vain istua sisällä. Olen joskus pienempänä käynyt Fallkullassa katsomassa eläimiä. Työpäivien aikana olen tehnyt erilaisia pihatöitä, kuten maalannut, ajanut nurmikkoa, tehnyt joitain korjaustöitä, kastellut kukkia ja huolehtinut yleisestä pihan kunnossa pitämisestä. Olen oppinut niittämään heinää sekä kaikkea pientä korjaustöihin liittyvää. Parasta täällä työskentelyssä on työn monipuolisuus ja se, että voi aina välillä käydä moikkaamassa eläimiä. Työpäivät ovat olleet sopivan haastavia, mutta kivoja. Voisin suositella kesätyöpaikkaa Fallkullassa.

 

Navetassa kesätöissä ovat Helmi, Elias ja Vilma.

Olen Elias., yksi Fallkullan kesäkuun navetta-apulaisista. Fallkulla kiinnosti minua kesätyöpaikkana, koska täällä pääsee hoitamaan eläimiä ja oppimaan

paljon uutta. Olen oppinut esim. lypsämään. Eläinten hoitamisen lisäksi olen siivonnut karsinoita ja tehnyt välillä myös pihatöitä. Fallkullassa on ollut kivaa olla töissä. Parasta kuitenkin on ollut eläimiin tutustuminen. Mielestäni kesätyö Fallkullassa sopisi hyvin kelle tahansa, joka pitää eläimistä.

Olen Vilma ja työskentelen myös navetassa kesäkuun ajan., yksi Fallkullan kesäkuun navetta-apulaisista. Olen aiemmin ollut tetissä täällä ja silloin oli kivaa, joten päätin hakea myös kesätöihin tänne. Navetassa olen päässyt mm. hoitamaan eläimiä ja siivoamaan karsinoita. Välillä olen tehnyt myös pihatöitä. Olen oppinut täällä mm. kananmunan anatomiaa. Fallkullassa työskentely on ollut mukavaa, täällä on aina hyvä fiilis. Parasta on tietysti kaikki ihanat eläimet. Olen täällä enää pari päivää töissä. Töiden loppuminen tuntuu ihan hyvältä koska olen väsynyt, vaikka täällä on ollut tosi kivaa. Suosittelisin kesätyötä Fallkullassa kaikille, jotka tykkää eläimistä ja haluaa päästä tekemään fyysistä työtä.

Olen Helmi. Olen myös navetta-apulaisena Fallkullassa 3.6.-2.7. Kolme ensimmäistä viikkoa olin kuitenkin ohjaajana erilaisilla leireillä, mutta nyt viimeisen viikon olen navetassa muiden kanssa. Olen aikaisemminkin käynyt paljon Fallkullassa ja tiesin, että tämä on kiva paikka, joten päätin hakea kesätöitä täältä. Työpäivät ovat olleet kivoja ja aika menee tosi nopeasti. Parasta on ehdottomasti kaikki eläimet. Kesätyöni Fallkullassa loppuu kohta, on kivaa päästä lomalle, mutta olisin kyllä voinut olla pidempääkin täällä.

 

Kahvilassa kesäkuun ajan ovat Jonna, Viivi, Oliver ja Nea.

Olen Oliver ja olen kesäkuun ajan töissä Fallkullan kahvila Kilikuppilassa. Olen käynyt Fallkullassa pitkään, joten tiesin, että tämä on kiva paikka ja hain tänne töihin. Työtehtäviini kuuluu kahvilan pitäminen ja kaikki siihen liittyvät työt. Tämä on ensimmäinen varsinainen kesätyöni ja täällä työskentely on ollut ihan parasta. Olen oppinut asiakaspalvelu taitoja, käyttämään kassaa ja hoitamaan tilauksia. Parasta on ollut viikonloppu vuorot sekä hyvä ryhmähenki. Olen täällä töissä enää pari päivää, mutta olisin voinut olla pidempääkin. Voisin suositella tätä kesätyöpaikkaa kaikille.

Olen Nea. Olen myös kahvila kilikuppilassa töissä 3.6.-2.7.2019. Hain tänne töihin jo viime vuonna, mutta silloin en päässyt. Tänä vuonna päätin yrittää uudestaan ja tällä kertaa onnistuin. Fallkulla työpaikkana on ollut tosi hauska ja rento ja olen myös saanut sopivasti vastuuta. Täällä on oppinut paljon uutta, kuten käyttämään kassaa ja tekemään tilauksia. Parasta Fallkullassa työskentelyssä on ryhmähenki. Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kesätyöni, voisin kuvitella, että Fallkulla sopisi hyvin ensimmäiseksi työpaikaksi. Täällä saa paljon positiivista ja rakentavaa palautetta ja ihmiset ovat tosi mukavia.

Olen Viivi ja olen myös kesätöissä Fallkullan kahvilassa. Halusin kesätöihin juuri Fallkullaan, koska olen käynnyt täällä ennenkin ja tykkään paikasta. Täällä on hyväryhmähenki ja mukavaa työskennellä. Olen viihtynyt töissä tosi hyvin, mutta silti parin päivän päästä alkava loma tuntuu ihan kivalta. Suosittelisin ehdottomasti Fallkullan kesätyöpaikkaa.

Olen Jonna. Olen ollut aikaisemmin tetissä Fallkullassa ja halusin päästä myös kesätöihin tänne. Nyt työskentelen kesäkuun ajan kahvilla Kilikuppilassa. Olen päässyt tekemään paljon erilaisia kahvilan tehtäviä. Työkokemukseni täällä on ollut kiva ja rento. Ihmiset täällä ovat tosi mukavia ja ryhmähenki on hyvä. Silti parin päivän päästä alkava loma on kiva, koska pääsee tekemään kaikkea muutakin. Fallkulla on hyvä työpaikka ja suosittelisin kesätyötä Fallkullassa.

 

Kesäkuun viestintäapulaisena on Pinja.

Olen Pinja ja olen kesäkuun viestintäapulaisena Fallkullassa. Halusin tänne kesätöihin, koska Fallkulla vaikutti kivalta ja mielenkiintoiselta kesätyöpaikalta. Olen aikaisemmin käynyt muutaman kerran vierailemassa täällä. Työtehtäviini kuuluu Fallkullan instagramin ja facebookin päivittäminen, erilaiset toimistohommat sekä ryhmien vastaanottaminen. Olen myös päässyt välillä auttamaan pihalla ja eläinten kanssa. Fallkullassa työskentely on ollut kivaa ja monipuolista. Parasta on hyvä ilmapiiri ja ihanat eläimet.

 

Hyvää kesää!

Kiittäen nuoret kesätyöntekijät <3