Fallkulla 30-vuotta

Fallkullan kotieläintila viettää 30-vuotis juhlavuottaan vuonna 2019.

Keräämme talteen mukavia muistoja, hauskoja kertomuksia ja kuvia.
Löytyisikö sinulta muistoja joita haluaisit jakaa meidän kanssamme? Haemme sinulle/perheellesi merkityksellisiä tarinoita ja kuvia vuosien varrelta Fallkullan kotieläintilalta. Tarkoituksena on koota muistot, sekä kuvat juhlavuosipainokseen.
Lähettämällä kuvia ja muistoja hyväksyt Fallkullalle luvan käyttää niitä myös julkisesti.
Kuvia ja muistoja ei julkaista nimellä.
Voit lähettää muistoja webropolin kautta tai jakaa kuvia käyttämällä hashtagia #fallkulla30vuotta
Arvomme osallistujien kesken palkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tarinoita ja kuvia voi lähettää 17.12.2018 asti.

Fallkullas husdjursgård firar sitt 30-års jubileum år 2019.

Vi samlar nu på trevliga minnen och bilder från gångna år. Om du råkar ha roliga berättelser, minnen eller bilder du vill dela med oss tar vi gärna emot dem. Avsikten är att samla minnen och bilder till en bok. Genom att skicka bilder och minnen, godkänner du att Fallkulla kan använda dem offentligt. Minnen och bilderna publiceras inte med namn.
Du kan skicka berättelserna via webropol och om du vill dela med dig bilder så kan du använda hashtagen #fallkulla30vuotta.
Bland alla deltagare utlottas några priser.

Minnen och bilder kan skickas ända till den 17.12.2018.

 

4 kommenttia kirjoitukseen ”Fallkulla 30-vuotta

 1. Mikko Kuiri sanoo:

  Hienoa! Olisi kiva kuulla lisää historiikistä, ja tietää sitten miten pitkältä ajalta kuvia j tarinoita on koottu. Oma isoäitini oli 1930-luvulla pikkutyttönä Falkullan tilalla usein kesäisin, koska hänen isoisä oli hevosmiehenä ja isoäiti piikana siellä. Minuun saa kyllä olla yhteydessä asian tiimoilta, olisi mielenkiintoista jakaa kokemuksia ja muistoja. Ja isoäiti (nyt 88 vuotta) varmaan kertoisi itsekin mielellään lisää. T. Mikko Kuiri

  • henna sanoo:

   Hei ja kiitos yhteydenotosta! Varsinaista historiikkia emme ole kokoamassa, vaan tarinoita vuodesta 1989 eteenpäin, jolloin nuorisotoiminta alkoi Fallkullassa. Toki meitä kiinnostaa myös historia ennen sitäkin eli jos haluatte tulla kertomaan niin lupaamme tarjota kahvit kun aika etukäteen sovitaan. Oikein rauhallista joulun aikaa toivottaa Fallkullan henkilökunta

 2. Liisa Roberts sanoo:

  Hei, voiko tähän edelleen lähettää kuvia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *