Heinäkuun toimintaan ilmoittautuminen

FALLKULLAN HEINÄKUU  9-17-VUOTIAILLE NUORILLE

Työnjaossa pääset siivoamaan karsinoita ja tekemään muita navettatöitä, hoitamaan ja puuhailemaan erilaisten eläinten kanssa sekä ruokkimaan eläimiä. Voit esimerkiksi päästä taluttamaan lehmää, harjaamaan kania tai rapsuttelemaan lampaita. Työnjaossa tehdään myös kädentaitoja sekä leivotaan. Työnjako alkaa klo 10.30 ja loppuu klo 15. Ota mukaan eväät joilla pärjää koko päivän, meiltä löytyy jääkaappi ja mikro. Tarvitset myös navettaan sopivat vaatteet sekä mielellään omat kumisaappaat. Ilmaisen jäsenkortin ja siihen tarvittavan kaavakkeen saat paikanpäältä, kaavakkeen voi tulostaa myös osoitteesta http://jassari.munstadi.fi/

Ilmoittautumiset sähköisesti:www.harrastushaku.fi

27.6. voi alkaa ilmoittautua 3.-6.7. työnjakoihin

4.7.voi alkaa ilmoittautua 10.–13.7. työnjakoihin

11.7. voi alkaa ilmoittautua 17.–20.7. työnjakoihin

18.7. voi alkaa ilmoittautua 24.–27.7. työnjakoihin