Heinäkuun toimintaan ilmoittautuminen

FALLKULLAN HEINÄKUU  9-17-VUOTIAILLE NUORILLE

Työnjaossa pääset siivoamaan karsinoita ja tekemään muita navettatöitä, hoitamaan ja puuhailemaan erilaisten eläinten kanssa sekä ruokkimaan eläimiä. Voit esimerkiksi päästä taluttamaan lehmää, harjaamaan kania tai rapsuttelemaan lampaita. Työnjaossa tehdään myös kädentaitoja sekä leivotaan. Työnjako alkaa klo 10.30 ja loppuu klo 15. Ota mukaan eväät joilla pärjää koko päivän, meiltä löytyy jääkaappi ja mikro. Tarvitset myös navettaan sopivat vaatteet sekä mielellään omat kumisaappaat. Ilmaisen jäsenkortin ja siihen tarvittavan kaavakkeen saat paikanpäältä, kaavakkeen voi tulostaa myös osoitteesta http://jassari.munstadi.fi/

Ilmoittautumiset sähköisesti:www.harrastushaku.fi

27.6. voi alkaa ilmoittautua 3.-6.7. työnjakoihin

4.7.voi alkaa ilmoittautua 10.–13.7. työnjakoihin

11.7. voi alkaa ilmoittautua 17.–20.7. työnjakoihin

18.7. voi alkaa ilmoittautua 24.–27.7. työnjakoihin

 

2 kommenttia kirjoitukseen ”Heinäkuun toimintaan ilmoittautuminen

  1. Saara Höydén sanoo:

    Heippa!

    Olen hoitoalalla työskentelevä 23-v. nainen Helsingistä. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt alanvaihtoa eläinhoito puolelle mutta haluaisin ensin hetken työskennellä eläinten kanssa jotta tiedän onko päätös oikea. Olen aina nauttinut luonnosta ja eläinten kanssa olemisesta. Olisiko minulle mahdollisia vapaaehtoistöitä teidän tilalla? Painoittuen pääasiassa viikonloppuun ja satunnaisiin arkipäiviin.

    • henna sanoo:

      Moi viestisi on välitetty Maarit Piiraiselle joka on meidän vapaaehtoistyön vastaava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *