Urheiluloma Fallkullassa

Urheilulomalla viikolla 8 Fallkullassa 9-17 vuotiaat nuoret pääsevät navettatöihin maanantaista lauantaihin klo 10.30-15. Toimintaan on ennakkoilmoittautuminen ja se alkaa harrastushaku.fi -sivulla keskiviikkona 7.2 klo 17. Voit ilmoittautua vaikka vain päiväksi tai koko viikoksi! Olemme viikolla 8, 19-25.2, auki yleisölle joka päivä klo 10-15.

5 kommenttia kirjoitukseen ”Urheiluloma Fallkullassa

 1. Erno Laitinen sanoo:

  Hei,

  Tyttäreni Saida (9v.) olisi kiinnostunut osallistumaan navettatöihin. Ensimmäinen ja oleellisin kysymys liittyy hänen hyvään ystäväänsä, joka täyttää vasta kuukauden päästä yhdeksän. Onko heillä mahdollisuutta osallistua yhdessä leirille?

  Jos tytöillä on mahdollisuus osallistua yhdessä, niin vieläkö mahtuu mukaan yhdeksi / kahdeksi päiväksi?

  Ystävällisin terveisin,

  Erno Laitinen, Saidan isä

  • henna sanoo:

   Hei, toimintaan saa osallistua sinä vuonna kun täyttää yhdeksän eli pääsee mukaan jos kuukauden päästä täyttää. Urheiluloman toiminnat ovat valitettavasti jo täynnä, ainoastaan lauantaille oli hetki sitten yksi paikka vapaana. Eläinten hoitoa on toki ympäri vuoden, ke ja to iltapäiville ei tarvitse ilmoittautua (loma-aikoina ei iltatoimintaa). Lauantaisin on ennakkoilmoittautuminen.

 2. Anne sanoo:

  Hei!

  Onko Fallkullassa hiihtolomaviikolla mahdollisuus makkaranpaistoon?

  • henna sanoo:

   Hei, meillä ei ole pysyvää grilliä ilkivallan takia. Vain ryhmät saavat grillin maksusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *