Kesätöissä pihatyöntekijänä

Hei! Täällä kirjoittelee heinäkuun kaksi pihatyöntekijää, Juhani ja Katariina. Koko heinäkuu meni todella nopeasti ja pääsimme tekemään paljon erilaisia juttuja kesätyö aikanamme. Myös sellaisia mitä emme ole ennen päässeet kokeilemaan. Kesätöissä kastelimme mm. kukkia, korjasimme eläinten laitumien aitoja, ajoimme nurmikkoa, niitimme heinää, teimme polttopuita ja teimme myös muita pieniä tilan korjaustöitä. Vaikka työ tuntui välillä raskaalta, varsinkin kuumina päivinä, oli se silti todella palkitsevaa kun pääsi näkemään oman työnsä tulokset. Taukojen tullen pääsimme myös rapsuttelemaan eläimiä, mikä oli mukava lisä työpäiviin.

Parasta kesätyössä oli se, että kesätyö oli todella monipuolinen ja joka päivä oli erilainen. Töissä pääsi kokeilemaan uusia asioita ja tekemään myös vanhoja, tuttuja töitä. Mukavaa oli myös se, että työ tapahtui pääsääntöisesti ulkona ja näin ollen sai joka päivä nauttia raikkaasta ulkoilmasta.

Päätimme hakea Fallkullaan pihatyöntekijöiksi, sillä halusimme saada uusia kokemuksia ja päästä tekemään monipuolista työtä. Työ osoittautuikin todella mukavaksi ja oli kivaa päästä työskentelemään Fallkullassa. Suosittelemme kesätyötä ihan jokaiselle!

 

2 kommenttia kirjoitukseen ”Kesätöissä pihatyöntekijänä

  1. Nelma sanoo:

    Kesätöissä 16-17 vuotias voi siis olla pihatyöntekiänä tai kahvilassa. Mitä muita tehtäviä on?

    • henna sanoo:

      Navettatyöntekijät huolehtivat eläimistä sekä ohjaavat nuoria navettatöissä. Toimistoapulainen tekee toimistotöitä, neuvoo ryhmiä, vastaa puhelimeen, päivittää somea ja kaikkea muuta sekalaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *