Heinäkuun työnjaot 9-17-vuotiaille 2017

Työnjaossa pääset siivoamaan karsinoita ja tekemään muita navettatöitä, hoitamaan ja puuhailemaan erilaisten eläinten kanssa sekä ruokkimaan eläimiä. Voit esimerkiksi päästä taluttamaan lehmää, harjaamaan kania tai rapsuttelemaan lampaita. Työnjaossa tehdään myös kädentaitoja sekä leivotaan. Työnjako alkaa klo 10.30 ja loppuu klo 15. Ota mukaan eväät joilla pärjää koko päivän, meiltä löytyy jääkaappi ja mikro. Tarvitset myös navettaan sopivat vaatteet sekä mielellään omat kumisaappaat. Ilmaisen jäsenkortin ja siihen tarvittavan kaavakkeen saat paikanpäältä, kaavakkeen voi tulostaa myös osoitteesta http://jassari.munstadi.fi/

Ilmoittautumiset sähköisesti:www.harrastushaku.fi

28.6. voi alkaa ilmoittautua 4.-7.7. työnjakoihin
5.7.voi alkaa ilmoittautua 11.–14.7. työnjakoihin
12.7. voi alkaa ilmoittautua 18.–21.7. työnjakoihin
19.7. voi alkaa ilmoittautua 25.-28.7. työnjakoihin

6 kommenttia kirjoitukseen ”Heinäkuun työnjaot 9-17-vuotiaille 2017

 1. Janika Ylikoski sanoo:

  Hei!

  Voiko Lina Ylikoski olla jonossa ensiviikontyönhakuihin ti-to?

  • henna sanoo:

   Hei, työnjakoihin ei ole jonotus mahdollisuutta. Jos tulee peruutuksia niin poistamme nimen harrastushausta ja tällöin paikan saa kuka sen huomaa. Kannattaa siis katsoa välillä onko vapautunut paikkoja.

 2. Lumikello sanoo:

  Tapahtuuko ilmoittautuminen puhelimitse vai netin kautta? En löydä Harrastushausta ilmoittautumislomaketta. Jos ilmoittautuminen on netin kautta niin mistä löytyy kohta johon voi kirjoittaa nimen?

  • henna sanoo:

   Kaikkiin toimintoihimme ilmoittaudutaan harrastushaku.fi osoitteessa, laita hakusanaksi esim fallkulla. Kun löydät kyseisen toiminnon niin siitä löytyy linkki ilmottautumiseen niin kauan kuin tilaa on.

 3. Eija Sormunen sanoo:

  Hei!
  Minne ilmoittaudutaan 25.7 alkaville työnjakotapahtumiin?
  Emme ole aikaisemmin osallistuneet ja entiedä miten ilmoittaudutaan!
  T: Eija Sormunen

  • henna sanoo:

   Hei ja anteeksi että vastaus tulee nyt myöhässä. Harrastushaku.fi osoitteessa ilmoittaudutaan kaikkiin toimintoihimme, hakusanalla fallkulla löydät kaikki toimintomme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *