Kesätöissä Kilikuppilassa

Anni ja Kristina tässä moi!
Me ollaan oltu täällä Kilikuppilassa nyt kesäkuun loppu ja Heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Tämä on ollut mahtavat kolme viikkoa. Olemme oppineet paljon kaikkea, mm. kassakoneen käyttöä, siivousta, asiakas palvelua ja kaikkea mitä kahvilan pitoon kuuluu.
Meillä on ollut täällä maailman paras porukka ja maailman paras ohjaaja Jatta, joka on koko ajan ohjannut ja tsempannut meitä. Hänen ansiostaan meistä tuli näin hyviä kahvilatyöntekijöitä. Kiitos siitä siis Jatalle!
Kahvilassa on ollut todella mukava työskennellä. Paras kesätyö minkä voi saada, jos pitää ihmisten kanssa työskentelystä. Fallkullan muukin henkilökunta ja kesätyöntekijät ovat olleet meidän tukenamme ja ovat pitäneet hyvää fiilistä yllä.
Meidän työjakson aikana Fallkullassa on myös ollut Pukinmäen taidekoulun pitämä näytelmä ”Eläinten tila”. Se on tuonut meillekin paljon mukavia asiakkaita, jotka ovat päässeet nauttimaan Kilikuppilan herkuista.
Mekin olemme saaneet maistella Kilikuppilan herkkuja, joista meidän suosikeiksi tulivat vegepiirakat ja Tofuline-jäätelöt.
Kiitos kaikille!
Terveisin Anni ja Kristina!

Emma ja Alina täällä kirjoittelee Fallkullan kahvilasta. Mahtava kesätyö takana; kolme viikkoa kahvilan pitämistä ihanassa ilmapiirissä! Kesätyöpätkä on opettanut meille paljon, niin kahvilatyöstä kuin asiakaspalvelusta. Fallkullassa on käynyt todella mukavia asiakkaita -erityisesti perheitä – joita on ollut ilo palvella. Olimme todella onnekkaita saadessamme tämän kesätyön, ei olisi varmaan parempaa ollut.
Mieleemme ovat erityisesti jääneet mahtava työporukka, meidän ohjaaja Jatta, kannustava ilmapiiri ja Fallkullan koko henkilökunta. Muita kivoja juttuja on ollut ystävälliset ja ymmärtäväiset asiakkaat (välillä kahvia ja pullaa on joutunut odottamaan, mutta kesälomalla se ei ketään haitannut) ja tietenkin lasten onnelliset kasvot saadessaan jätskit käsiinsä! 😉
Suositellaan tätä työtä ehdottomasti kaikille, mutta jos ei ole työtä vailla, niin ainakin tulemaan kahville!
Aurinkosta kesää! terkuin: Emma ja Alina

2 kommenttia kirjoitukseen ”Kesätöissä Kilikuppilassa

  1. Kari Pitkänen sanoo:

    Tänään kävin ekaa kertaa Fallkullassa poikani ja hänen kahden tyttären kanssa ja täytyy sanoa että paratiisi löytyi Helsingistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *