Hevoskerho 2015-2016

Syksyllä alkoi heppakerho, jossa on uusi porukka. Kokoonnumme joka keskiviikko klo 17-19.45. Syksyllä meillä oli ekalla kerralla teoriaa, jonka jälkeen aloitimme toimintamme heppojen kanssa. Lokakuussa kävimme katsomassa raveja Vermossa ja saimme talli-ja ravirata kierroksen. Ratsastimme pari kertaa syksyllä ja myös ajoimme. Syyskauden lopussa pidimme pikkujoulut, jonne nuoret toivat nyyttäriherkkuja. Kevätkaudella saimme uusia kerholaisia ja uuden ponin. Kevään edetessä kävimme katsomassa Apassionata Show:ta Hartwall Areenalla. Sen jälkeen olemme ajaneet ja välillä myös ratsastettu.

Kerran menimme Aku-ponilla ajaessa suksilla. Suurinosa kaatui matkalla, mutta pari pysyi pystyssä loppuun asti. Olemme usein harjoitelleet valjastamista, koska suurinosa kerholaisista ei omista poniajokorttia.

Katsotaan mitä loppukevät tuo tullessaan. 🙂

– Ninnu & Helin

(kuvassa uusi ponimme Make)

4 kommenttia kirjoitukseen ”Hevoskerho 2015-2016

 1. katja vaittinen-vahla sanoo:

  Hei. Ketkä heppakerhoon pääsee? onko ikärajaa ja paljonko maksaa? meillä kaksi innokasta heppatyttöä kaipaisi jotain heppa aiheista harrastusta.

  • henna sanoo:

   Seuraavan kerran hevoskerhoon otetaan uusia jäseniä syyskaudelle jonne ilmoittautuminen alkaa elokuussa. Tarkempi päivä tulee tänne mun stadiin ja harrastushakuun myöhemmin. Kerho ei maksa mitään, kerholaisten tulee täyttää tänä vuonna vähintään 12 vuotta. Hevosia pääsee toki hoitamaan myös muussa toiminnassa kuten työnjaoissa.

 2. Matilda sanoo:

  Voisiko 11-vuotias tulla heppakerhoon?

  • henna sanoo:

   Jos täytät tänä vuonna vielä 12 vuotta niin silloin voit ilmoittautua, muuten täytyy vielä odotella vuosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *