Muista äänestää Ruudin ydinryhmän vaaleissa!

Ruudin ydinryhmä on vuosittain valittava kahdenkymmenen 13-17–vuotiaan nuoren joukko, jonka tehtävänä on huolehtia yhdessä nuorisoasiainkeskuksen kanssa Ruudin toimivuudesta.

Ruudin ydinryhmän äänestysaika on 5.-19.11.2015! Äänestää voivat kaikki 13-17-vuotiaat helsinkiläiset nuoret. Äänestyslippu on tullut postitse. Jos äänestyslippusi on hävinnyt, saat uudet äänestystunnukset Ruuti chatista ositteessa: ruuti.net.

Fallkullasta Ruudin ydinryhmän vaaleissa ehdolla ovat Aisha Korja (nro.20) ja Nina Leppänen (nro.8).

Aisha on aktiivinen toimija Fallkullassa ja on mukana mm. vertaisohjaajatoiminnassa sekä kahvilaryhmässä. Aishan mielenkiinnonkohteina ovat kouluviihtyvyys, kaverit, kouluruoka, työllistyminen sekä jatko-opinnot.

Nina eli Ninnu on käynyt Fallkullassa jo vuosia. Ninnu on myös mukana kahvilaryhmän toiminnassa. Ninnulla on kokemusta oppilaskunnasta, isostoiminnasta sekä apuohjaajana toimimisesta. Kiinnostuksen kohteina hänellä on työllisyys, nuorten hyvinvointi ja harrastuspaikat.

Muista käyttää äänesi. Jokaisella yksittäisellä äänellä on merkitystä kaikille rohkeille nuorille, jotka ovat asettuneet ehdolle Ruudin ydinryhmän vaaleissa.