Työ harjoitelu fallkullasa 28.9-9.10.2015

Hei olen Jessica ja olen työharjoitelusa fallkullasa.
olen iältäni 18 v ja tulen opimisyksikö lamppusta joka on yksityinen opiskelu paika.
Tälä on kiva olla työharjoitelusa
kivointa työharjoitelusa oli aja Akulla pääsin kokeilemaan ponin ajoa se oli kiva ja mukavaa ja siten pääsin ajaman viellä Qina sekin oli kiva kokemus Fallkulla on mukava paika ola työharjoitelusa tämä on jo toinen kerta kun olen tälä työharjoitelussa. olen vihtynyt tällä henkilökunta on mukava.
suosiki eläimeni on Hevonen.
Itse harastan ratsastusta käyn keran viikosa vanntalla ratsastamasa tallin nimi on Tolkinkylän ratsastuskoulu siellä on kiva käydä ratsastamasa suosiki hevoseni siellä on Luca,Tyyne,Pegu,Genne.
paika siaitse aika lähellä lentokentän kiitorata että konen äniä kuuluu paljon.
on olut kiva olla työharjoitelusa toivotovasti pääsen viellä käymään uudestaan tällä

.IMG_0258IMG_0262