Nuoret stailasivat pöytäryhmän lasten käyttöön

Fallkullan kotieläintilalle saapui uudet lasten pöydät ja penkit lahjoituksena. Piharyhmän kesätyöntekijät kunnostivat ja maalasivat penkit. Penkeistä haluttiin iloiset ja lapsille sopivat, joten siitä ajatuksesta se idea sitten lähti! Päätimme koristella yhdessä työnjakoon osallistuneiden nuorten kanssa penkit eläinteemalla. Nuorten apuna toimi ohjaaja Sofia ja pihaporukan kesätyöntekijät Jemina, Lauri ja Roope.

IMG_0148

Penkkien maalaukseen lähti nuoria innokkaammin mukaan, kuin olimme osanneet odottaa. Pöytäryhmän maalaukseen osallistui 11 työnjaossa mukana ollut nuorta. Ensimmäiseksi suojasimme nuorten vaatteet mahdollisilta maalaustahroilta jätesäkkien avulla. Tämän jälkeen kokoonnuimme pihalle pöytäryhmien luokse, jossa odotti maalia, pensseleitä, kyniä ja valmiita sapluunoita. Nuoret saivat taikoa pöytäryhmään eläinten kuvia valmiiden sapluunoiden avulla, tai jättää oman taiteellisen näkemyksenä pöytäryhmään omin käsin. Loppusilauksen teimme myös pöytäryhmään maalaamalla eri eläinten tassun- tai sorkanjälkiä istuinosaan.

IMG_0205

IMG_0162

Sää suosi ja saimme toteuttaa maalauksen auringonpaisteessa. Nuoret olivat innokkaasti mukana ja maalasivat reippaasti pöytäryhmän valmiiksi. Nyt Fallkullan pihalla sijoitetuista pöydistä voi ihailla eri eläinten kuvia ja penkistä arvailla minkä eläimen tassuilla tai sorkilla ollaan siitä tepasteltu.

IMG_0239
IMG_0250

Aurinkoisin terveisin,
Sofia