Toimintaleiri 2

Kesäkuun toisella viikolla pidettiin Fallkullassa kesän toinen toimintaleiri. Leiriläisiä oli 40 ja ohjaajina toimi osa Fallkullan vertaisohjaajista. Muutama ohjaaja oli ihan ensimmäistä kertaa ohjaamassa toimintaleiriä, mutta he oppivat leirin vedon salat nopeasti.
Leirin aikana touhuttiin kaikkea kivaa; eläimiä hoidettiin päivittäin ruokkimisen, niiden kanssa seurustemisen ja niiden kotien siivoamisen parissa. Lisäksi leikittiin tietysti paljon mukaansatempaavia leikkejä ja yllätettiin muutama kerta leiriläiset innostavilla yllätysohjelmillakin. Tietysti myös askarreltiin ja kirjoitettiin kortteja salaisille ystävillemme.
Vaikka säät eivät joka päivä suosineetkaan, esimerkiksi yhtenä päivänä satoi ja seuraavana paistoi aurinko täydeltä terältä, se ei vauhdikasta menoa haitannut ollenkaan.
Oli ilo nähdä niin paljon hymyileviä kasvoja, ensi vuonna uudestaan!

T: Viivi, Erica, Saara, Nici, Silja, Minna ja Aisha 🙂

toimintaleiri

toimintaleiri1