Fallkullan kesäkuun pihanuoret esittäytyvät

Ville on 18-vuotias ja aloittaa syksyllä puutarhuriksi opiskelun Kiipulan ammattiopistossa. Kivointa Villen mielestä on ollut ylipäätään pihatöiden teko ja kaunis ilma. Ville on ollut viime vuonnakin tekemässä pihatöitä Fallkullassa ja tänä vuonna uutena työtehtävänä Villelle on ollut ulkokalusteiden maalaaminen.

Minä olen Petra, 17-vuotias abiturientti. Kivointa täällä pihatöissä on ollut puutyöt ja maalaminen. Olen oppinut kitkemään rikkaruohoja ja istuttamaan erilaisia kasveja ja kukkia sekä käyttämään ja käsittelemään poraa.

Olemme viihtyneet täällä Fallkullassa tosi hyvin, on ollut kiva ja rento tunnelma ja pihatöissä on ollut kivaa. Ensimmäisellä viikolla meitä ohjasi Kati ja sen jälkeen Antti. Koko työtiimi on ollut tosi mukava. Ollaan tosi onnekkaita, kun päästiin tänne Fallkullaan kesätöihin!

Kirjoittajana Petra

IMG_0058

IMG_0064