Poikien seikkailuleiri

Viime viikolla oli huikea leiri, jossa oli kaikenlaista mukavaa toimintaa –  esim. mönkijällä ajoa ja saunomista itse rakennetussa telttasaunassa. Leiri alkoi maanantaina ja olimme vain päivisin Fallkullassa. Tiistaina kävimme Vartiosaaressa veneellä vedettävän banaanin kyydissä. Leiri huipentui torstaina siihen, että kokosimme teltan ja rakensimme uima-altaan sekä saunan. Teimme torstai-iltana itse pizzaa, kun jäimme Fallkullaan yöksi. Perjantaina aamupäivästä rakensimme vesiliukumäen, joka oli tehty pelkästä muovista mäen päälle. Leirillä oli hyvä yhteishenki ja kaikilla oli kivaa koko viikon ajan! Tämän blogitekstin kirjoitti toistamiseen vertaisohjaajana leirillä toiminut Nici.

 

Pojat pystyttämässä telttaa

Pojat pystyttämässä telttaa

Mönkijää työntämässä

Mönkijää työntämässä

 

Tee-se-itse -liukumäki

Tee-se-itse -liukumäki

Telttasaunan kivikiuas ja lauteet

Telttasaunan kiuas ja lauteet