Fallkullan hevoset esittelyssä

Nella ja Ousman hevosleiri 1:ltä esittelevät Fallkullan hevoset:

Qina

Qina on Fallkullassa asuva gotlannin russ-ponitamma. Se on väriltään punaruunikko, eli sillä on punaruskea karva ja mustat jouhet. Qina on syntynyt 8.5.2008 eli se on 7-vuotias. Qina tuli Fallkullaan 4-vuotiaana, vuonna 2012. Se on PoPe:n (PoniPerhe) kahvilatyöllä hankkima poni. Säkäkorkeudeltaan Qina on 130cm korkea, eli aika iso russponiksi. Qina on uusille ihmisille hieman äreä, mutta kun sitä käsittelee oikein, niin se on todella mukava ja reipas poni. Qina on pääosin käytössä ratsuna, mutta sillä voi myös ajaa kärryillä.

Qina

Qina

 

Poju

Poju on Fallkullaan toukokuussa 2015 tullut suomenhevonen. Poju on viralliselta nimeltään Lopin Poika. Poju on 6.6.2005 syntynyt eli 10-vuotias punarautias ruuna. Ennen tänne tuloaan Poju on ollut ravihevosena, mutta se on opetettu ratsuksi. Poju on luonteeltaan aika kiltti ja reipas ratsu. Poju on Fallkullassa vielä niin uusi, että se ei ole täysin sopeutunut laumaan.

BlogiPoju

Poju

 

Wissy

Wissy on Fallkullassa asuva risteytysponi. Wissy on 1.6.2007, eli 8-vuotias tamma. Wissy on väriltään harvinainen voikko, eli se on kerman värinen. Wissy tuli Fallkullaan 2012 silloin kuolleen Ckyran tilalle. Wissy on viralliselta nimeltään Wichita II. Wissy on melko kiltti ja ratsastaessa rauhallinen. Wissyn säkäkorkeus on noin 140cm.

Wissy

Wissy

 

Aku

Aku on Fallkullan pieni shetlanninponiruuna. Aku on syntynyt 8.6.2006, eli se täytti juuri 9 vuotta. Aku tuli Fallkullaan 2014 Laku-Pekan tilalle. Aku on mustanpäistärikkö. Akun väri on siis kesällä harmaa, ja talvella musta. Akun virallinen nimi on Avanti. Aku on säkäkorkeudeltaan vain noin 95cm. Aku oli raviponi ennen kun se tuli Fallkullaan, ja täälläkin se on melkein vain ajokäytössä. Luonteeltaan Aku on shetlanninponiksi hyvin kiltti ja mukava ajettava.

Aku

Aku

Qina, Poju ja Aku

Qina, Poju ja Aku

Poju ja Qina

Poju ja Qina