Toimintaleiri 1

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla starttasi toimintaleiri, jossa leiriläisiä oli 40 ja leiriä ohjaamassa Fallkullan omia vertaisohjaajia kuusi. Leirillä oli pääasiassa ohjelmana eläinten hoitoa mutta seassa oli myös muutama vertaisohjaajien suunnittelema leikki ja erikoisohjelmanumero. Sää olisi voinut olla lämpimämpi joinakin päivinä, mutta näinkin pärjättiin ihan hyvin. Kaikki leiriläiset olivat mukavia ja reippaina mukana ohjelmissa! Eläinten karsinoiden siivoaminen ei ollut niin innoittavaa kuin muu ohjelma. Leiriläisten suosikkeja taas olivat eläinten kanssa seurustelu ja ohjaajien suunnittelema erikoisohjelma esim. ohjaajien stailaus. Leirillä leiriläiset saivat uusia kavereita, askartelivat, leikkivät ja pääsivät tustustumaan navetan erilaisiin askareisiin yhdessä ohjaajien kanssa.

Kiitos kaikille leiristä ja toivottavasti nähdään ensi vuonna uudestaan!

t: Eve, Iina, Saara, Viivi, Julia ja Senni : )

blogi1

blogi2