Fallkullassa pihabongattiin

Sunnuntaina 25.1 Fallkullan varpuset olivat ihmeissään saamastaan suosiosta, kun niitä laskettiin tavallista tarkemmin. Tringan jäseniä oli paikalla tarkkailemassa pihapiirin lintuja ja opastamassa lintuharrastuksen alkuun, kiitos siitä Tringalaiset! Paras tulos lajeista oli tunnin sisään 12, olisitko sinä tuntenut nämä kaikki?

Suunnitteilla on linnunpönttöpaja yhteistyössä 1.3 sunnuntaina, kerromme asiasta vielä lähemmin muutaman viikon kuluttua ilmoittautumisohjeiden kera.

Nyt on oikea aika tutustua oman pihan lintuihin ennen kevään tuloa, sitten taas monenmoista sirkuttajaa riittää ja niitä on ainakin minun vaikeampi tunnistaa.  Katse kannattaa suunnata myös maahan, Fallkullan pihapiiriin on ilmestynyt villikanin jälkiä ja niitä seuraa supikoiran tassun painallukset. Viime talvena kettu tarkkaili ratsastuskentän puuhia iltaisin.

064