Kohti lomalaitumia

Kesätoimituksen on nyt aika sanoa heipat Fallkullalle. Heinäkuun ajan toiminut kesätoimitus on ollut nuorten mielestä hauska tapa tutustua mediaan ja monet ovat sanoneet, että tulisivat uudestaankin! Positiivinen palaute ja nuorten iloiset hymyt ovat tehneet heinäkuusta mahtavan, kiitos siitä! Hyvä fiilis sekä Fallkullassa ollut vilinä ja vilske ovat jatkuneet läpi kesän ja jatkuvat varmasti vielä pitkään.

Fallkullan nettisivut ovat täyttyneet nuorten tekemistä mediateoksista ja hauskoista harjoituksista, esimerkiksi mykkäelokuvasta, työntekijöiden haastatteluista ja hyytävistä kauhutarinoista. Nuoret mediapajalaiset ovat oppineet käsittelemään kameroita, kuvaamaan eri perspektiiveistä ja kirjoittamaan monipuolisia tekstejä. Mielikuvitus on saanut lentää niin kuin heinäkuun alussa lupasimme, ja on ollut hauskaa nähdä, miten nuoret ovat innolla käyttäneet sitä hyväkseen.

Kesätoimitus ei ole opettanut vain nuoria. Myös me vanhat koirat olemme oppineet uusia temppuja niin kameroiden, tarinoiden kuin töiden viimeistelyn kohdalla. Nuoret ovat opettaneet meille ennakkoluulottomuutta sekä muistuttaneet, mitä on puhdas hauskanpito.

Naurua ja kommelluksia on syntynyt myös Fallkullan eläinten ansiosta. Heinäkuun aikana on tullut tutuksi paritanssi vuohien kanssa, poseeraaminen lehmäaitauksessa, läheltä piti -tilanne sikojen kanssa sekä kilien mieltymys rapisevaan paperiin. Erään harjoituksen aikana yksi kileistä kähvelsi nuoren muistilapun ja innostui popsimaan sitä kesken videokuvauksen!

Hauskuutta on siis riittänyt, mutta nyt on meidän aikamme lopettaa ja siirtyä nauttimaan viimeisistä lomapäivistä. Kiitos vielä mediapajalaisille, Fallkullan väelle sekä kaikille, jotka olivat mukana tekemässä mahtavaa mediakesää!

IMG_0076-uusi

– Heini Hosio, Ivana Vojnovic ja Felix Fiilin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *