Vloggaus rantautui Fallkullaan

Mikä on Sinun lempipaikkasi Fallkullassa?

Nuoret tutustuivat keskiviikkona vloggauksen, eli videobloggauksen maailmaan tekemällä sellaiset itse omassa lempipaikassaan tilalla. Jokainen pääsi sekä kuvaamaan toisten esityksiä että kertomaan kameralle asioita itsestään. Kaikilla riitti paljon kerrottavaa ja erilaisia juttuja, vaikka lempipaikoista yksi oli selvästi suosituin. Katso nuorten tulkinnat uudesta mediavillityksestä.
(Vinkki: Ei kannata mennä vuohiaitaukseen muistilapun kanssa, sillä se voi päätyä parempiin suihin.)

Tekijät: Jenna Maijala, Verneri Kaivola, Milla Nygren sekä Ingrid Nurminen

Yksi kommentti kirjoitukseen ”Vloggaus rantautui Fallkullaan

  1. Marja Mäkelä sanoo:

    Niin paljon kuin olen lasten kanssa Falkullassa käynyt ensin omien ja naapurinlasten ja myöhemmin lastenlasten niin yksi suosituimmista on se pieni koirankoppi siinä pikkupihalla. Siellä ovat kaikki vuorotellen pienenä käyneet kokeilemassa. Aitan rinteli, narukeinu koivussa ja puiset hevoset minkä selkään on voinut nousta. Toki eläimetkin kiinnostaa ja varsinkin lampaat mitä voi syöttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *