Kesätoimituksessa vain mielikuvitus on rajana!

Kesätoimitus on jälleen rantautunut Fallkullaan! Seuraavan kolmen viikon aikana luvassa on toimintaa, jossa vain mielikuvitus on rajana. Yhdessä eläinten kanssa pääsee toteuttamaan itseään kuvien, videoiden ja kirjoitusten avulla.

Viime viikolla me kesätoimituksen innokkaat ohjaajat, Ivana, Felix ja Heini, tutustuimme toisiimme ja suunnittelimme erilaisia mediaan liittyviä tehtäviä, joita Fallkullaan tulevat nuoret pääsevät tekemään 1.- 17. heinäkuuta. Tänä vuonna kesätoimituksessa pääsee muun muassa haastattelemaan eläimiä, tutkimaan kotieläintilaa erilaisten kameroiden läpi sekä leikkimään salapoliisia.

Tulevien kolmen viikon aikana Fallkullassa tutustutaan median maailmaan kokeilun ja hauskanpidon kautta. Median ei tarvitse olla tuikituntematon käsite. Me ohjaajat teemme siitä tuttua, turvallista – ja mikä tärkeintä – hulvattoman hauskaa! Mitäpä olisi kesä ilman eläimiä, uusia ystäviä ja mukaan otettavia muistoja?

Tule kokemaan mahtava mediakesä yhdessä meidän, ihanien eläinten ja uusien tuttavuuksien kanssa!

IMG_5864

 

Kesätoimituksessa teitä ohjaavat Ivana (kuvassa vasemmalla), Felix (keskellä) ja Heini (oikealla).

Ivana opiskelee vaatetusompelua Stadin ammattiopistossa ja käy Itäkeskuksen lukiota. Hänellä ei ole kotieläimiä, mutta hänellä on pikkuveli, joka korvaisi apinan. Vapaa-ajallaan Ivana tanssii sekä lukee ja kirjoittaa, ja hän kuuluu myös Nuorten ääni -toimitukseen. Ivanan lempieläin Fallkullassa on vuohi nimeltään Yllikki.

Felix opiskelee painoviestintää Stadin ammattiopistossa, harrastaa longboardausta, bmx:äilyä ja scoottausta. Hän videokuvaa usein ja on kesätoimituksen tietokonevelho. Felixin lempieläin on valkoinen lehmä.

Heini opiskelee Helsingin medialukiossa, omistaa yhdeksän papukaijaa, harrastaa musiikkia ja on tottunut katsomaan maailmaa kameran linssin läpi. Heinille on tuttua myös tarinoiden ja muiden tekstien kirjoittaminen. Heinin lempieläin Fallkullassa on vaalea poni nimeltään Wissy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *