Fallkullan vertsit vierailivat Seikkailutalolla

Eilen tiistaina 20.8 iso osa Fallkullan vertaisohjaajia vieraili seikkailutalolla Vuosaaressa. Kun saavuimme perille niin meidät otti vastaan Kari, joka myös ohjasi meitä kaikissa tehtävissä. Söimme eväitä ja menimme pienelle kentälle pihalle, jossa oli piirretty hiekkaan ruudukko. Ruudukolla meidän piti vuoron perään keksiä koodia joka oli kaikilla sama. Kun vihdoin saimme tehtävän valmiiksi saimme pitkän ja suht painavan puukepin johon oli kiinnitetty naruja. Narujen päästä kiinni pitämällä meidän piti yhteistyöllä kirjoittaa hiekkaan numeroita. Sen jälkeen olimme vielä pressu lentopalloa jossa oli verkon kummallakin puolella pressut joiden reunoista pidettiin kiinni ja yritettiin keskikohdalla pompauttaa pallo toiselle puolelle. Leikkien jälkeen kohtasimme nokkamme kohti viereistä rantaa ja haimme pelastus liivit sekä kanootteja että kajakkeja. Melonnan jälkeen lähes kaikki olivat märkiä, mutta se ei mieltämme painanut sillä seuraava tehtävä odotti jo. Tehtävässä piti laittaa päälle valjaat ja sitten lähteä niiden turvaamana kiipeämään kolmen irtonaisen tikun avulla isoja roikkuvia kapuloita pitkin ja aina kapula joka jäi alapuolelle piti kurkottaa että pääsi ihan ylös asti koskettamaan puu tikkaa. Kun kaikki halukkaat olivat suorittaneet tehtävän oli jo kotiin lähdön aika. Vaikka retkemme saattaa kuulostaa tylsälle niin meillä kaikilla oli varmasti tosi kivaa! Kiitos siis retkestä.075

080

081094

159

Saara Jauhiainen