Kesätoimitus 2013 kiittää

Viimeinen päivä täällä Fallkullassa lähentelee loppuaan, eikä kukaan kesätoimituksen ohjaajista voi kieltää, etteikö tunnelma olisi hieman haikea. Viimeisen kolmen viikon aikana on täällä sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Toimituslaisten kanssa on tullut tehtyä monenmoista, elokuvia, mainoksia, videoita, haastateltu työntekijöitä ja arvioitu uusinta Fallkulla-muotia.

Me – eli toimituksen ohjaajat Hanna, Marianne ja Paula – haluamme kiittää kaikkia toimituksen toimintaan osallistuineita lapsia, joiden avulla onnistuimme saamaan 88 vierailua kolmen viikon aikana. Sen lisäksi kunniamaininta kuuluu myös muille Fallkullan työntekijöille, jotka ovat vastailleet toimituslaisten haastatteluihin ja suostuneet seisomaan kerta toisensa jälkeen kuvattavina.

Viimeiseksi julkaistavaksi olemme jättäneet toiminnan aikana kuvatun Behind the Scenes -videon, jossa on epäonnistuneita otoksia, ohjaajien omaa kohellusta ja kameralle tallentunutta satunnaista tilannekomiikkaa.

 

 

Vielä viimeisen kerran, kesätoimituksen ohjaajat kiittävät kaikki toimintaan osallistuneita, toivottavat hyvää kesää ja alkavaa syksyä kaikille blogissa vieraileville.