Sara luonnontieteellisessä museossa

Sara kävi luokkansa kanssa 25.4.2013 luonnontieteellisessä museossa. Ensiksi he kuuntelivat kun opas kertoi 40 vuotta sitten tapetusta Elmeri-afrikan-norsusta. Elmeri oli painanut 5500 kg, ja oli ollut noin 3 metriä korkea. Seuraavaksi opas vei Saran ja hänen luokkansa yläkertaan, jossa oli elämän historia-näyttely. Opas kertoi miten elämä alkoi, ja näytti erilaisia fossiileja ja filmejä. He saivat koskea oikeisiin fossiileihin, ja opas näytti myös mustekalojen esi-isän. Sitten opas näytti dinosauruksia ja kertoi miten maailmasta kuolee monia eläimiä sukupuuttoon ihmisten takia. Opas kertoi myös, että kaikki dinosaurukset eivät kuolleet sukupuuttoon, vaan joistain kehittyi lintuja. He saivat tietää, että ihmislajeja on ollut joskus kaksitoista, mutta nyt enää yksi. Sitten he saivat mennä vapaasti kaikkiin näyttelyihin puoleksi tunniksi.

– kirjoittanut: Elli