Sikakurssilla

Viime viikon keskiviikkona 27.3. Fallkullassa oli sikakurssi. Valitettavasti ilmoittautuneista alle puolet olivat paikalla eli vain viisi nuorta ja tietysti kurssin vetäjä Kati. Ensimmäisenä 16.30 aloitimme teoriaosuudella, jossa kävimme läpi muun muassa sikojen ruokavaliota, luontaista käyttäytymistä ja sairauksia. Teoria osuus kesti reilu tunnin ja sitten koko porukka tauolle. Kun tauko loppui kuuden aikoihin menimme ruokkimaan possut ja siivoamaan karsinan. Kun ahkerointi sitten loppui päätimme tehdä sioille virikkeitä. Kun olimme väsänneet virikkeitä hyvän tovin niin esittelimme ne yhdessä toisillemme. Kaikki olivat hyviä ja varmasti sijoille mieluisia virikkeitä, niin yllätys pahvilaatikosta syötävään pulla oksaan. Kun sitten saparohännät jäivät tyytyväisinä tutkimaan uusia virikkeitä niin alkoi sikakurssilaisten teoriakoe. Kaikki olivat selvästi keskittyneet päivän kurssiin ja olleet innokkaina mukana, koska kokeet sujuivat loistavasti ja muutenkin kurssin tunnelma oli hyväntuulinen ja innostunut. 🙂

Saara J.