Haastattelussa Fallkullan nuoret

Ninnu

Haastattelimme Ninnua joka on 14v ja käynyt Fallkullassa n.4 vuotta. Ninnun muisto Fallkullasta on se kun Hilla-lehmä työnsi ensimmäisenä kesänä nokkospuskaan. Ninnu käy Fallkullassa 1-2 kertaa viikossa, eikä ole diplomi/vertaisohjaaja. Ninnun lempieläin on Pelle-vuohi. Ninnu kuuli Fallkullasta harrastushaun kesäleirihakusivuilta. Ninnu on ratsastanut kaikilla Fallkullan hevosilla ja aikoo käydä Fallkullassa 17v saakka. Lempityö on vesienvaihto ja lempilammas on Juuli.

 

Haastattelijat: Kiia ja Milla 11v

 

 

Mia

Mia 12v on käynyt Fallkullassa 3 vuotta. Hän harrastaa Fallkullassa käymisen lisäksi ratsastusta ja lempieläimet ovat hevoset, tarkemmin sanottuna Qina-poni. Mia käy noin kolme kertaa viikossa Fallkullassa kaverinsa kanssa. Fallkullassa on kivaa. En ole diplomi ja ei muuta.

Haastattelijat: Maria 12v ja Nina

 

Eveliina

 

Haastattelimme Fallkullassa aktiivisesti käyvää nuorta, joka on diplomi ja vertsi. Hänen nimensä on Eveliina ja hän täyttää tänä vuonna 13. Kyselimme häneltä kysymyksiä, jotka kiinnostivat meitä, ja joita haluamme tietää hänestä. Hänestä on ihan kiva olla vertaisohjaaja eli vertsi. Hän on myös käynyt Fallkullassa jo kolme ja puoli vuotta, mutta aktiivisesti vain vuoden. Hänen lempieläimensä on Viola-lehmä, koska se on tempperamenttinen ja persoonallinen. Nyt Eveliina käy Fallkullassa 5-6 kertaa viikossa. Eve ottaisi mukaan autiolle saarelle Violan, kirjan ja kirjoitusvälineet. “Lempipuuhani Fallkullassa on kavereiden kanssa olo ja lempiohjaajani ovat Kati ja Henna.” Vastaa Eve. Eveliinan mielestä muita eläimiä paremmuusjärjestykseen, paitsi Viola on tietenkin paras. Diplomiksi Eve tuli vuonna 2011 uutena vuotena. Vertsiksi hän tuli vuoden 2012 huhtikuussa. Hänestä diplomikoe ei ollut vaikea, paitsi jännitys teki kokeesta vaikeamman. Even lempivuohet ovat edesmennyt Usva, joka oli hänen ensimmäinen lempieläimensä. Nykyiset hänen lempparinsa ovat Ulpukka ja Pelle.

Haastattelijat: Tuuli ja Emily

 

Johanna

Minä olen Johanna. Olen 23-vuotta vanha. Olen käynyt nuorena Fallkullassa. Käyn vapaaehtoisena ratsastamassa Fallkullan nuoria hevosia. Opiskelen tällä hetkellä Stadin ammattiopistossa logistiikkaa. Harrastan ratsastusta pari kertaa viikossa Pikku pihlajassa. Käyn ratsastamassa noin kerran viikossa pääosin Qinaa.

Haastattelijoina: Sissi ja Oona