Henkilöhaastattelut

Henkilöhaastattelu: Tinja

Haastattelimme nuorisotyönohjaaja Tinjaa.
Hänen lempieläimensä on lehmät ja hän kertoi olleensa Fallkullassa töissä yli vuoden. Hän hoitaa eniten vuohia ja tekee nuorisotyötä. Tällä hetkellä hän katselee kun siat leikkivät mudalla. Tinja kertoo, että hänen työnsä on välillä rankkaa, mutta hauskinta hänen työssään on se, että saa olla lasten ja eläinten kanssa.

Tinja hoitamassa possuja

-Emily ja Silja

Henkilöhaastattelu: Stina

Stina on nuoriso-ohjaaja. Hän on työskennellyt Fallkullassa kaksi kuukautta. Hän pitää eniten vuohesta nimeltä Anelma. Stina on hyvin tyytyväinen työhönsä. Stinasta hauskinta työssä on, kun saa olla eläinten, lasten ja nuorten kanssa. Kurjinta työssä on, kun täytyy lähteä kotiin. Stinalla on paljon hyviä ja hauskoja työtovereita. Stinasta Fallkulla on ihana paikka. Hänen lempieläimensä yleisesti on kissa.

Stina navetassa

-Tuuli ja Eveliina

Henkilöhaastattelu: Jaana

Haastattelimme Fallkullan kesätyöntekijää Jaanaa.
Jaanan pitää ruokkia eläimet, viedä ne aamuisin ulos ja puhdistaa karsinat. Hänen pitää myös vastata puhelimeen ja olla toimistossa, jos joku tarvitsee sieltä jotain. Jaanan lempihomma Fallkullassa on nikkaroida, esimerkiksi tehdä kylttejä eläinten karsinoihin. Jaanan lempieläimet Fallkullassa ovat Ailakki-lehmä ja shetlanninponi Laku-Pekka. Hänen mielestä helpointa on hoitaa hevosia, ja vaikeinta on kanoja, koska niistä ei tiedä mitä ne haluaa. Jaanan mielestä Fallkullassa on kivaa työskennellä. 🙂

Jaana verstaassa

– Silja ja Roosa

Henkilöhaastattelu: Arseni
Haastattelin Fallkullan työntekijää Arsenia
Arseni pitää fallkullasta. Hän työskentelee ohjaajana. Lisäksi hän työskentelee navetassa ja tekee ulkotöitä. Arsenista työ ei ole rankkaa vaan sopivan leppoista. Arsenin mielestä Fallkulla on siisti paikka.

Arseni Fallkullan keittiössä.

– Julius Luotamo (Cesar)