Fallkullan kanit

Fallkullassa majailee tällä hetkellä kuusi söpöä kania.

Nanna ja Nasse ovat hauskoja veijareita. Nanna äksyilee usein ja pomottaa Nassea. Nasse puolestaan on kiltti ja rauhallinen. Molemmat ovat väriltään ruskeita. Kesäisin kanipariskunta nauttii oleilusta ulkoaitauksessa. Nämä kanit eivät viihdy sylissä.

Söpö, Ihku ja Lumikki asuvat kaikki samassa karsinassa. Ihku on kolmikon nuorin jäsen. Se syntyi huhtikuussa ja on Söpön poikanen.  Söpö on kääpiöluppa ja sen tulee hyvin toimeen kaverinsa Lumikin kanssa. Lumikki on kaunis albiino.

Taffel on komea viisi vuotias uroskani, joka on väriltään musta. Se on pitkäkarvainen kani, joka asustelee yksin karsinassaan.  Taffel on itsepäinen, mutta muuten rauhallinen.

Kanien kanssa voi harrastaa kaikenlaista kivaa mm. kani agilityä, näyttelyitä sekä niiden kanssa voi myös ulkoilla.

T: Karoliina & Donia